مقاله آگاهی از اثرات خطرناک کلر موجود در آب آشامیدنی

۲۰.۰۰۰ تومان

منابع تامین آب مصرفی روزانه انسانهای کره خاکی مانند چاههای زیرزمنی آب، رودخانه ها، چشمه ها، سدها و …، آلوده به میکروب ها و میکروارگانیزم ها هستند و برای استفاده از این آبها چاره ای به جز  ضدعفونی کردن آنها، وجود ندارد.

دسته:

توضیحات

منابع تامین آب مصرفی روزانه انسانهای کره خاکی مانند چاههای زیرزمنی آب، رودخانه ها، چشمه ها، سدها و …، آلوده به میکروب ها و میکروارگانیزم ها هستند و برای استفاده از این آبها چاره ای به جز  ضدعفونی کردن آنها، وجود ندارد.

برای همین منظور مدیران و روسای آب و فاضلاب های شهری برای از بین بردن میکرو ارگانیزم های بیماری زا و تامین آب مصرفی بهداشتی برای شهروندان، اقدام به اضافه کردن کلر به آب می کنند.

کلرزنی آب آشامیدنی، یکی از رایج ترین روش های گندزدایی آب در دنیا است و استفاده از کلر علیرغم اینکه مزایا و فواید بسیاری به همراه دارد، دارای معایب و مضراتی نیز هست. در تصفیه آب به‌ صورت رایج این‌گونه مواد هم‌چنان در آب باقی می‌مانند و کلر اضافی باقی‌مانده نیز اثر زیان‌آور خود را بر سلامتی انسان‌ها وارد می‌سازد.

نمک‌ها و فلزات مضر و هم‌چنان از طریق آب آشامیدنی وارد بدن انسان‌ها می‌گردند و اثرات تخریبی خود را به بدن وارد می کنند. به همین دلیل متخصصان ضمن توصیه روش های جایگزین کلرزنی، تاکید دارند که کلر باقیمانده در آب شهری، در نقطه مصرف و درست قبل از نوشیدن، از آب حذف شود و …

—————————————

اطلاعات فایل :

 

نوع فایل : word (قابل ویرایش)

فونت بکار رفته : نازنین (B Nazanin)

تعداد صفحات : 11

حجم فایل : 1 مگابایت

دارای پانویس : بله

منبع : http://tahgigkar.ir

توضیحات : –

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مقاله آگاهی از اثرات خطرناک کلر موجود در آب آشامیدنی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *