منابع تامین آب مصرفی روزانه انسانهای کره خاکی مانند چاههای زیرزمنی آب، رودخانه ها، چشمه ها، سدها و …، آلوده به میکروب ها و میکروارگانیزم ها هستند و برای استفاده از این آبها چاره ای به جز  ضدعفونی کردن آنها، وجود ندارد.

برای همین منظور مدیران و روسای آب و فاضلاب های شهری برای از بین بردن میکرو ارگانیزم های بیماری زا و تامین آب مصرفی بهداشتی برای شهروندان، اقدام به اضافه کردن کلر به آب می کنند.

کلرزنی آب آشامیدنی، یکی از رایج ترین روش های گندزدایی آب در دنیا است و استفاده از کلر علیرغم اینکه مزایا و فواید بسیاری به همراه دارد، دارای معایب و مضراتی نیز هست. در تصفیه آب به‌ صورت رایج این‌گونه مواد هم‌چنان در آب باقی می‌مانند و کلر اضافی باقی‌مانده نیز اثر زیان‌آور خود را بر سلامتی انسان‌ها وارد می‌سازد.

نمک‌ها و فلزات مضر و هم‌چنان از طریق آب آشامیدنی وارد بدن انسان‌ها می‌گردند و اثرات تخریبی خود را به بدن وارد می کنند. به همین دلیل متخصصان ضمن توصیه روش های جایگزین کلرزنی، تاکید دارند که کلر باقیمانده در آب شهری، در نقطه مصرف و درست قبل از نوشیدن، از آب حذف شود و …

—————————————

[box type=”note” align=”aligncenter” class=”” width=””]

اطلاعات فایل :

 

نوع فایل : word (قابل ویرایش)

فونت بکار رفته : نازنین (B Nazanin)

تعداد صفحات : 11

حجم فایل : 1 مگابایت

دارای پانویس : بله

منبع : http://tahgigkar.ir

توضیحات :

[/box]

[box type=”download” align=”aligncenter” class=”” width=””]

برای خرید و دریافت فایل بر روی لینک، کلیک نمائید.

[purchase_link id=”405″ style=”button” color=”blue” text=”خرید و دانلود”]

[/box]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *